DEPILACIJA

DEPILACIJA Z VOSKOM:

  • rok;
  • nog;
  • sprednjega dela telesa;
  • hrbta.

NAVADNA DEPILACIJA

Klasična depilacija je postopek, znan vsaki sodobni ženski, ki nima časa vsak dan posegati po britvici. Izvajamo jo z voskom in trakovi. Na predel, ki ga depiliramo nanesemo vosek, nato gor položimo trak in s hitro potezo odstranimo nadležne dlačice. Po odstranitvi  dlačic odvečen  vosek odstranimo s posebnim oljem. Po končani depilaciji na kožo nanesemo  olje za pomiritev kože. Depilacijo izvajamo od 3 do 4 tedne, dolžina dlačic mora biti 0,5- 1 cm. Pri redni depilaciji lahko pričakujemo lepe rezultate, kot so manjša poraščenost, bolj tanke in mehke dlačice.

BRAZILSKA DEPILACIJA

V našem lepotnem studiu  depilacijo bikinija-depilacijo intimnega predela ( brazilsko, plyboy ali holywood) ivajamo na dva načina:

Depilacija s trakovi z vročim Golden pearl voskom za normalno kožo ali z Golden pearl voskom z eteričnim oljem sivke za občutljivo kožo. Na predel z nadležnimi dlačicami z leseno spatuljo nanesemo vosek, pokrijemo ga s trakom in s hitro potezo izvedemo depilacijo.

Depilacija brez traku s tako imenovanim hladnim  voskom. Avokado vosek je brez umetni barvil, primeren je za občutljivi predele (intimne, pazduhe) in za debeljše, trdovratne dlačice. Gost vosek naneseno na poraščeni predel z leseno spatujo, počakamo da se strdi in ga odstranimo z roko.

Po končanem postopku s posebnim oljem odstranimo odvečen vosek in nanesemo aloje vera olje za pomiritev kože po depilaciji. Dolžina dlačic mora biti 0,5-1 cm. Enako kot pri klasicni depilaciji, pri rednem izvajanju brazilske depilacije, lahko pričakujemo lepe rezutate.

Primere intimne depilacijePrimere intimne depilacije. Slika je simbolična.

 

 

CENIK