Elektrostimulacija je postopek, s katerim dosežemo delovanje mišic, brez da bi se mi bistveno premikali. Z električnimi tokovi majhnih vrednosti vplivamo na mišice, živce, ti pa se krčijo – podobno kot pri telesni aktivnosti. Pri tem se izrablja maščoba in izboljšuje tonus kože; spodbudi lokalni metabolizem in izboljša krvni obtok.
To storimo tako, da s pomočjo posebne naprave, do vašega telesa preko žic in nato elektrod, ki jih pritrdimo na Vaše telo, dovajamo električne impulze, ti pa povzročijo zgoraj opisane reflekse in privedejo do rezultatov.

V našem lepotninem studio Lavanda, uporabljamo elektrostimulator BODY PRO, ki ima 250 različnih programov in se uporablja kot v fizioterapiji, kot tudi v kozmetiki.

Izboljšamo napetost kože, tonus, zmanjšamo maščobne obloge, celulit,lahko tudi izvajamo limfno drenažo in lifting obraza. Elektrostimulator je naprava, ki omogoča trening, brez treninga. Elektostimulator lahko uporabljamo za stimulacijo mišic: Rok, nog, zadjice, hrbtnih i trebušnih mišic, mišic obraza. Tretma elektrostimulacije lahko kombiniramo z drugimi postopkami za oblikovanje telesa in nege obraza

Cenik za elektrostimulacijo:

Elektrostimulacija 30 min 1 obisk 30 min 25 €
Elektrostimulacija 30 min 10 obiskov 30 min x 10 220,00 €

Kontakt Studia Lavanda

Lepotni studio Lavanda
Elena Ber s.p.
Osojnikova cesta 22
2250 Ptuj
Stopite v stik z nami

Galerija Lavanda

Na voljo smo vam

Ponedeljek: od 8:00 do 16:00
Torek: od 12:00 do 20:00
Sreda: od 12:00 do 20:00
Četrtek: od 8:00 do 16:00
Petek: od 12:00 do 20:00
Sobota in Nedelja je zaprto

Darilni boni Lavanda

Za posebne priložnosti vam kot idejo za čudovito darilo predlagamo darilni bon lepotnega studia Lavanda. Preberi več