Limfni sistem človeškega telesa je sestavljen iz limfnih žil, vozlov – limfnih bezgavk. Osnovni namen limfne drenaže je čiščenje telesa in je zelo pomembna pri vseh shujševalnih in anticelulitnih tretmajih, saj pomaga organizmu pri razstrupljanu in odvajanju odpadnih snovi.

Limfni sistem nima svojega lastnega pogonskega telesa, zato limfna drenaža je ključnega pomembna, s njo borimo proti zastoju in kopičenju limfe. Limfna drenaža se zaradi blagodejnih učinkov uporablja tako v preventivne, medicinske in kozmetične namene.

Presoterapija oziroma limfna drenaža zmanjša oteklino in bolečino pri poškodbah,
zmanjšuje otekanje nog, pomaga pri delovanju ledvic,
se priporoča po operativnih estetskih posegih,
pomaga pri menstrualnih težavah, uspešna pri zmanjašanju stresa.

S strojno limfno drenažo uspešno borimo proti: ražširinimi kapilarami, celulitom, problematično kožo, aknami, pomaga zmanašati videz strij, izboljša tonus in napetost kože.

V našem lepotnem studio Lavanda uporabljamo strojno, 12 rekatno limfno drenažo, ki se uporablja kot v medicini enako tudi v kozmetiki in kot naprava, je najnaprednejša na tržišču. Vsak ud vsebuje 12 zračnih prekatov in vsak prekat ima svoj senzor tlaka, kar omogoča najnatančnejšo in najbolj kvalitetno izvedbo. S posameznimi programi lahko nastavimo primeren tretma.

Cenik za strojno limfno drenažo:

Strojna limfna drenaža – presoterapija30 min20 €
Strojna limfna drenaža – presoterapija45 min25 €
Strojna limfna drenaža – presoterapija60 min35 €