Je umetnost metode vnosa naravnih pigmentnih barv natančno in direktno v nižje plasti kože, podobno kot pri tetoviranju. Namen permanentnega make-upa je naravno povdariti popolne poteze vaših ustnic, obrvi in oči…

Zadnje čase se za lep in urejen videz vse pogosteje posega po permanentnem maku up-u. Z njim lahko dosežete popolno obliko obrvi, oči ali ustnic! Permanentni make-up je postopek, pri katerem se s pomočjo vbodov zelo tanke igle vnašajo pigmenti v nižje plasti kože, kjer ostanejo 2-5 let! Odvisno od starosti stranke, tipa kože in njene regeneracije. Pri debelejsih kožah je make up dolgotrajnejši. Mlajša je stranka, hitreje se regenerira koža. Starejša je stranka, je tudi obnova kože upočasnjena – make up pa obstojnejši… V želji po vedno svežem makeupu je potrebno postopek osvežiti vsakih 24 mesecev.

Tako tehnologija, kot tudi tehnika permanentnega make-upa sta v zadnjem času izredno napredovali.
Celoten postopek traja približno 120 minut.
Je brez bolečin in ne povzroča oteklin!

In zakaj se vedno več strank odloča za permanentni make-up?

Pogosto zaradi pogostega puljenja obrvi postanejo le-te zelo redke, ali  jih celo ni več. To nam seveda prinaša vsakodnevno nadlogo, sa si jih moramo nenehno dorisevati s svinčnikom. S postopkom permanentnega make-upa lahko vaše obrvi, na novo narišemo, ali jih samo zgostimo. Manjkajoče DLAČICE se enostavno dorišejo na način, ki je videti čimbolj naraven.

Želite morda samo poudariti svoje oči?
Po samo eni uri bodo vaše oči vedno videti sveže in zapeljive!

Tudi na ustnicah je učinek takojšen!

Lahko se jih obrobi, poveča za 2-3 mm ali pa popravi manjše nepravilnosti. Z barvami, ki jih uporabimo, dosežemo da so vaše ustnice videti polnejše in hkrati popolnoma naravne.

S skrbno izbranimi odtenki barv, ki jih določimo glede na tip kože, barvo oči ter las dosežemo, da vaš končni videz izžareva popolno in naravno lepoto!

Permanentni make-up postopek je kratek, brez oteklin in brez bolečin!

Cenik za permanentni makeup:

Permanentni make up obrvi60-90 min220 €
Permanentni make up obroba in polnjenje ustnic120 min250 €
Permanentni make up obroba ustnic60-80 min200 €
Permanentni make up vek zgoraj ali spodaj, eyeliner60 min150 €
Permanentni make up vek zgoraj in spodaj, eyeliner90 min220 €