VELA SHAPE 3 MED 360, BODY COUNTURINGVELA SHAPE 3 MED 360, BODY COUNTURING je nov revolucionarni aparat za ligting obraza in oblikovanje telesa, ki združuje skoraj vse do sedaj poznane tehnologije, ki uspešno odpravljajo maščobne obloge, celulit in gubice.

Naš aparat ima možnosti uporabe vsake od tehnologij posebej ali pa vse hkrati v eni ročki.

 1. LED TEHNOLOGIJA – svetlobna terapija predstavlja inovativno, neinvazivno, varno in učinkovito metodo za mlajši izboljšan videz kože. Stimulira globoka podkožna tkiva k proizvodnji kolagena in elastana in tako omehča fine linije in gube ter regenerira in osveži utrujeno kožo. Poveča prekrvavitev in limfni pretok in tako preko razstrupljanja organizma in delovanja na maščobne celice uspešno odpravlja celulit ter oblikuje telo.
 2. ENDEMOLOGIJA ALI LIPOMASAŽA deluje na kožo in podkožno tkivo. Dva valjčka, ki se vrtita vsak v svojo stran ustvarjata kožno gubo in hkrati širita prostor med celicami, zaradi česar se bistveno popravi prekrvavitev.
 3. IR – infrardeča laserska svetloba, elektromagnetno valovanje, ki je daljše od valovnih dolžin vidne svetlobe. V kozmetiki in zdravstvu se uporablja za segrevanje tkiv, kar je najbolj naravno segrevanje, ki je sposobno prodreti v globino človeškega telesa. Ta globinska toplota poveča zdravilno temperaturo v telesu, povzroči močnejše potenje in izločanje toksinov. Na ta način segrejemo tkivo do globine 4 cm.
 4. RF- RADIOFREKVENCA je magnetno valovanje, ki prenaša RF visokofrekvenčni električni tok. Medicinsko je radiofrekvenca tisti visokofrekvenčni električni tok, ki ima frekvenco v razponu med 0,5MHz do 8MHz. RF toplotna tehnologija , ki segreva podkožje na določeno temperaturo s tem izboljša estetski videz kože.
 5. VAKUUM dvigne kožo nad svoj običajni nivo, se krči in razteza na majhni površini. Na ta način raztegnemo tudi limfne žile in vene in dosežemo razstrupljanje telesa. Z vakuumsko terapijo dosežemo, da pride maščoba iz celice v medcelični prostor – limfo. Na tak način moaščoba izločena iz celic, se jo moramo še odpraviti iz telesa. To dosežemo z limfno drenažo.

Vse te tehnologije so napredno združene v eni ročki, v eni sami terapiji. Aparat lahko zagotovila boljše rezultate za bolj mladostno in napeto kožo.

Z VELA SHAPE 3 MED 360, BODY COUNTURING uspešno opravljamo liftinf kože obraza in oblikujemo telo.

Lifting obraza:

 • Zmanjšanje gubic
 • Odstranjevanje podočnjakov in črnih kolobarjev okoli oči
 • Odstranjevanje podbradka
 • Dvig zgornjih vek, kotičkov ustnic
 • Gladka in napeta koža dekolte
 • Izboljšan tonus in videz kože

Oblikovanje telesa:

 • oblikovanje telesa
 • zoženje pasu
 • zmanjšanje maščobnih oblog
 • napenjanje kože (na rokah, nogah, ramenih in hrbtu, stopalih, zadnjici)
 • zmanjšanje strij
 • zmanjšanje stanja celulita
 • zmanjšanje obsega

Terapije z Z VELA SHAPE 3 MED 360, BODY COUNTURING lahko kombiniramo s kavitacio, elektrostimulacijo in limfno drenažo. Z našim aparatom brez izjemnih diet in brez izjemnega truda lahko se znebite celulita, obsega, podočnjake, maščobne kolobarjev gub,…

Kontraindikacije:

 1. Srčni spodbujevalnik in defibrilator;
 2. Kovina pod kožo;
 3. Kožne bolezni ali onkoliški bolezni;
 4. Druge resne bolezeni: srčna bolezen ali diabetes…
 5. Nosečnost in dojenje;
 6. Odprta rana;

Cenik za velashape lifting obraza:

Vela Shape 1 obisk20 min25 €
Vela Shape 1 obisk25 min30 €
Vela Shape 1 obisk30 min40 €
Vela Shape 1 obisk40 min50 €
Vela Shape 1 obisk50 min60 €
Vela Shape 1 obisk60 min70 €
Vela Shape paket 20 min – 6 obiskov25 min x 6130 €
Vela Shape paket 30 min – 6 obiskov30 min x 6210 €
Vela Shape paket 40 min – 6 obiskov40 min x 6270 €
Vela Shape paket 50 min – 6 obiskov50 min x 6320 €
Vela Shape paket 60 min – 6 obiskov60 min x 6370 €
Vela Shape paket 60 min – 10 obiskov60 min x 6600 €